Speeltips Lucky Day

Winnende Lucky Day getallen.

Wanneer je met Lucky Day gaat meespelen kun je uit 80 verschillende getallen jouw eigen gelukslot samenstellen. Alleen welke getallen brengen het meeste geluk en zijn de winnende Lucky Day getallen?

Lucky Day Statistieken

De Lucky Day statistieken laten jou zien welke getallen er momenteel in de maand het meest getrokken worden en het vaakst voorkomen. Om steeds alleen met de top 10 getallen te gaan spelen is niet aan te raden. Wat ook duidelijk naar voren komt is dat getallen uit voorgaande trekkingen voor twee of drie keer achter elkaar getrokken kunnen worden. Het valt verder op dat getallen eigenlijk nooit vaker dan 15 keer in de maand getrokken worden en het aantal even en oneven getallen per trekking nagenoeg gelijk is.

Speeltips Lucky Day

Wil jij meer kans maken op een prijs in Lucky Day, kies jouw getallen uit de top 40 van de lopende maand of het jaar en speel bijvoorbeeld met vier, zes of acht getallen. (Speel bij voorkeur enkele trekkingen vooruit). De kans dat je er dan meer goed hebt is groter dan met 10 getallen en je hoeft niet meer te kiezen uit 80 getallen maar slechts uit 40 getallen. Speel met even veel even als oneven getallen. Bekijk ook de laatste paar trekkingen terug en maak je keuze in de getallen. Je kunt eventueel ook de statistieken van de vorige maanden vergelijken met de lopende maand. Deze statistieken laten zien dat getallen in de regel niet vaker dan 15 keer getrokken worden in een kalendermaand.

Prijs winnen Lucky Day

Met het spelen van minder getallen kun je nog steeds leuke geldprijzen winnen! Wie wil er nou geen € 1.500,- of € 30.000,- winnen? Uiteraard gaat hier nog wel de kansspelbelasting vanaf. Deze speeltips voor Lucky Day geven geen enkele garantie op het winnen van een prijs en zijn gebaseerd op de statistieken.

Voordelen:

  • Meer kans op een prijs.

    Speel met de winnende getallen van de statistieken van het jaar of lopende maand. 

  • Kies uit 40 getallen jouw gelukslot.

    Je hebt nu 50% minder keus uit getallen en regelmatig valt ruim 50% van de getallen in de top 40.

  • Elke dag een nieuwe update.

    Zo speel je altijd met de meest recente getallen die regelmatig en vaak vallen.

Belangrijk

Deze website is bedoeld ter informatie en statistieken. Er is geen garantie op het winnen van een geldprijs. Wij hebben geen samenwerking met Lucky Day of de Nederlandse Loterij. Deze pagina's zijn opgezet uit interesse met als doel meer zicht te krijgen in de statistieken van de winnende Lucky Day nummers. Er kunnen geen rechten aan deze cijfers of trekkingsuitslagen worden ontleend.

Speel_bewust_logo